Öğretmenler Semİnerİn 2. Haftasında Kendi Okullarında Seminer Çalışması Yapabilirler

Sendika yetkililerinden edindiğimiz bilgiye göre yönetmelik hükümlerine ve her yıl alışıldığı şekilde öğretmenler okullarından farklı il/ilçelerde isteklerine bağlı olarak seminer çalışması yapamayabilirler.

EĞİTİM - 2019-06-10 18:51:52

Eğitim Haberci Özel-Sendika yetkililerinden edindiğimiz bilgiye göre yönetmelik hükümlerine ve her yıl alışıldığı şekilde öğretmenler okullarından farklı il/ilçelerde isteklerine bağlı olarak seminer çalışması yapamayabilirler.Öğretmenler Milli Eğitim Bakan Yardımcısı imzalı yazıda seminer çalışmalarının il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından belirlenen takvim dahilinde yapılabileceğini öğrendiler.

Konu ile ilgili haberimiz

Ancak öğretmenlerin asıl merak ettikleri yönetmeliklerde de açık şekilde ifade edildiği üzere seminer çalışmasının ikinci haftasında istedikleri il/ilçe ve okullarda yapıp yapamayacakları.

Bu konuda sendika yetkililerinden edindiğimiz bilgiye göre Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk öğretmenlerin okulları dışında başka okullarda seminer çalışması yapmalarına sıcak bakmadığı,bu konu hakkında bir bakan onayının önümüzdeki günlerde çıkabileceği yönünde.Sendikaların öğretmenlerin bu talepleri konusunda Milli Eğitim Bakanlığı ile görüşmelerinin devam belirtiliyor.Eğitim Haberci Özel

Günün Diğer Haberleri