Tam Tur Yüzük Neden Tercih Edilmeli?

Tam Tur Yüzük Neden Tercih Edilmeli?

- - Kategorilenmemiş - 2022-10-18 13:33:18

 

Birçok kadın; klasik alyans ve yüzük modellerinden sıkılmış vaziyettedir. Bu noktada, alternatif arayanların olduğunu da söylemek gerekir. Tektaş, üçtaş ve beştaş yüzük modellerinden ziyade daha farklı bir seçenek arayanlara hitap eden tam tur yüzük; fiyat/performans kriteri bakımından da çok iyidir. 

Tam Tur Yüzüğün Özellikleri Nelerdir? 

Tam tur yüzük; bilhassa sosyal medyanın da etkisiyle her geçen gün popüler oluyor. Kadınlar; diğer kadınlarda gördükleri bu yüzük hakkında bilgi almak adına araştırma yapıyorlar. Her şeyden önce, bu yüzüğün sonsuz sevgiyi nitelediğini ifade edebiliriz. Hiçbir zaman bitmeyecek bir ilişkinin simgesi olarak da ifade edilebilecek olan tam tur yüzük; kendisi için ödenen parayı da sonuna kadar hak eder. Birbirinden değerli taşların yüzük halkası çevresinde bir araya getirilmesiyle tasarlanan modellerdir. 

Özel tasarım olarak dikkat çeken tam tur yüzük; istenilen her zaman takılabilir. Evlilik teklifleri için idealdir. Bunun yanı sıra, söz ya da nişan yüzüğü olarak da kullanılabilir. Hatta,Anneler Günü, Sevgililer Günü, doğum günü, evlilik yıldönümü gibi özel günler için de ideal bir hediye olduğunu ifade edebiliriz. Bunun yanı sıra, doğum yapan eşini sevindirmek isteyen erkeklerin de satın alabileceği türden bir takıdır. 

Tam tur yüzük; görüp görebileceğiniz en kullanışlı yüzük modellerinin başında gelir. Genellikle tek başına kullanılır. Bunun yanı sıra, istenildiği takdirde tektaş yüzük modelleri ile beraber de kullanılabilir. Her halükarda harika bir seçenek olduğunu söylemek gerekir. Ancak, tam tur yüzük seçiminde bilhassa montür seçimine önem verilmelidir. Hatta, tektaş ve tam tur yüzüğü bir arada kullanmayı düşünenlerin montürkonusuna dikkat etmeleri şarttır. Çünkü, doğru montürlertercih edilmediği takdirde yüzüklerin birbirlerine çarpmaları ve çizilmeleri söz konusu olabilir. 

Tam Tur Yüzük Fiyatları 

Tam tur yüzük fiyatları çok fazla merak ediliyor. Söz konusu takının fiyatları zannedildiği kadar yüksek değildir. Yüzüğün hangi materyalden imal edildiği önemli bir husustur. Bunun yanı sıra, kullanılan taşın büyüklüğü de fiyatlara doğrudan etki eder. Taş kalitesi ve cinsi de fiyatlar üzerinde belirleyicidir. 

Tam tur yüzük fiyatları değişkendir. Örneğin, altın tam tur yüzük modelleri tahmin edebileceğiniz gibi diğerlerine kıyasla çok daha pahalıdır. Bu noktada, altının ayarının fiyatlar üzerinde etkili olduğunu söylemek gerekir. Piyasada 14 veya 22 ayar tam tur yüzük modellerine rastlanır. 22 ayar olanlar; tahmin edebileceğiniz gibi 14 ayar olanlara kıyasla çok daha pahalıdır. Bunun yanı sıra, gümüş tam tur yüzük modellerine de rastlayabilirsiniz. Gümüş modeller ise altın modellere kıyasla daha uygun fiyatlıdır. Bu yüzden, bilhassa son yıllarda daha çok kişinin parmağında gümüş yüzüklere rastlanır. Son olarak, tam tur yüzüklerde kullanılan taşların da fiyatlara etki ettiğini ifade edebiliriz.

Günün Diğer Haberleri