Ankara Pi Koleji'nden Öğrencilerine Burs Fırsatı

Ankara Pi Koleji'nden Öğrencilerine Burs Fırsatı

EĞİTİM - 2014-02-02 15:28:50

Ankara- İncek'te Eğitim faaliyetini sürdüren Özel Ankara Pİ Koleji, yapacağı "Bursluluk Sınavı"nı kazanacak 50 öğrencisine burs verecek, bazı öğrencilerine de ücretsiz eğitim hizmeti sunacak. ANKARA (ANKA) - Ankara- İncek'te Eğitim faaliyetini sürdüren Özel Ankara Pİ Koleji, yapacağı "Bursluluk Sınavı" nı kazanacak 50 öğrencisine burs verecek, bazı öğrencilerine de ücretsiz eğitim hizmeti sunacak.
Yurtdışı Eğitim zincirinde de ciddi adımlar atan Ankara Pİ Koleji, kendi öğrencileri arasında "burs' sınavı düzenledi. 23 Şubat 2014 günü Pİ Koleji Kampüsünde yapılacak olan "bursluluk sınavında" başarı gösteren 50 öğrenciye burs imkânı sağlanacak, bazı öğrencilere de "ücretsiz kolej eğitiminde" tüm hizmetleri sunacak. Üçüncü sınıf öğrencileri dahil olmak üzere, 12. sınıfa kadar eğitim gören öğrenciler arasında yapılacak olan burs sınavının değerlendirilmesi ise, sınav sonuçlarındaki başarı puan grafiğine göre yapılacak.

-"BU SINAV AYNI ZAMANDA BİR İLİM VE GENEL KÜLTÜR YARIŞMASI"-

"Ücretsiz eğitim" ödülünün içerisinde; okul, servis ve yemek ücretleri bulunduğunu belirten Pİ Koleji Müdürü Selma Tuce, "Bu sınav; aynı zaman da bir İlim ve Genel Kültür yarışmasıdır. Kolejimiz; Merkezi İngiltere'de bulunan "Uluslararası Eğitim Zinciri'nin Türkiye Temsilciliğine talip olmuştur. Üyelik başvurumuz onaylanmıştır. Yapılacak olan Uluslararası Eğitim ve Kültür yarışmalarına, bu Burs sınavımızda kazanan öğrencilerimiz ile katılacağız. Hedefimiz; "Sözde değil, Özde Eğitim' sistemimiz ile öğrencilerimize ve ailelerine verdiğimiz "Kaliteli Eğitim' sözümüzü yerine getirmek ve Ülkemizin; Uluslararası Eğitim arenasında ki başarısını göstermektir" dedi. (ANKA)
(AR/ÖZK)

Günün Diğer Haberleri