Okul müdürü kendisine özel tuvalet yaptırdı

Düzce'de bir lisede gerçekleşen olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Okul müdürü S.A.Ç. kendisine özel tuvalet yaptırdığı iddia edildi. İşte çok konuşulan o fotoğraf...

EĞİTİM - 2022-09-16 15:55:00

Düzce'de bir lisede gerçekleşen olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Okul müdürü S.A.Ç. kendisine özel tuvalet yaptırdığı iddia edildi.  İşte çok konuşulan o fotoğraf...

'Müdür WC'

Çok sayıda kullanıcı tarafından yorum yapılan fotoğrafta, tuvaletin kapısında renkli bir tasarımın üzerine "Müdür WC" yazılması dikkat çekti.

Binlerce kez paylaşılan görüntü ile ilgili iddialara okul yönetiminden henüz açıklama gelmedi. 

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise iddiaların gerçeği yansıtmadığı savunuldu.

Açıklamada "Adı anılan okulumuzun tuvaletlerinde tadilat yapılmamış, fiziki ortam iyileştirme çalışmaları kapsamında okulun bütün kapılarına giydirme yapılmıştır. Okul idaresinin ve rehberlik servisinin bulunduğu katta ortak kullanılan tuvalet kapısına, ilgili firma tarafından sehven yapılan 'Müdür WC' baskısı, okul müdürümüz tarafından fark edilmiş, ivedilikle kapı giydirmesi sökülmüş, gerekli düzeltme yapılmıştır. Çeşitli mecralarda müdürlüğümüz ve okulumuz aleyhine yapılan söz konusu iddialar gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

Bu arada İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan bir diğer yazılı açıklamada da , Milli Eğitim Bakanlığı tarafından konunun ayrıca araştırılması talimakı verildi verildi.

Açıklamada, "İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından konuyu incelemek üzere eğitim müfettişlerimiz görevlendirilmiştir" ifadesine yer verildi.

Günün Diğer Haberleri