Tomruk Biçme Makinesi

Tomruk Biçme Makinesi

- - Kategorilenmemiş - 2022-07-26 13:59:49

 

Tomruk biçme makinesi farklı ebatlarda olan bıçaklarla ağaçları daha küçük parçalara ayırarak bölen bir makine olarak biliniyor. Bu ekipmanın amacı ise işlenmesi gereken kereste miktarını daha da azaltma ve burada üretim için gereken bütün malzemeleri zamandan ve insan gücünden azaltmaktır. Kütüklerin boyutlarını ve yoğunluklarını azaltarak nakliye ve depolama amaçlarına kolaylık sağlamak amacıyla bu makine üretilmiştir. 

Tomruk Biçme Makinesi Ne İşe Yarar?

Tomruk biçme makinesi keresteleri daha fazla küçük parçalara ayırarak kullanılan bir makinedir. Kereste kesici olarak isimlendirilir. Kereste endüstrisinde önemli bir araç olduğu bilinir. Bir kütük biçme makinesinin temel amacı ise kütüklerin daha kolay kullanılabilmesi için küçük ebatlarından ayrılmasıdır. Bir kaç farklı kütük biçme, ufak parçalara ayırma makinesi bulunuyor.

Tomruk Makineleri Nerede Kullanılır?

Tomruk Biçme makinesi ağaçların kurumuş halleri için kullanılır. Kütükleri daha fazla küçük parçalara ayırmak amacıyla kullanılan bu araç son zamanlarda pek çok çiftçi tarafından kullanılıyor. Tomruk biçme makinesinin farklı türleri bulunmaktadır. Gönye testeresi olan ve doğrama testeresi bulunan 2 farklı makinede yer alıyor. Bu makinelerin hepsinin farklı avantajları bulunuyor. Bunun yanı sıra bu makineleri dezavantajları da vardır. Tomruk biçme makinesi herkes satın alabilir. Kullanımı da oldukça kolaydır. https://www.sanayiden.com/yatay-serit-amp-tomruk-kesme-wood-mizer-lt20 bu link üzerinden satın alabilirsiniz.

Günün Diğer Haberleri