EĞİTİM İŞ:YENİ ŞUBELERİMİZ MÜCADELEMİZE GÜÇ VERİYOR

Eğitim İş Sendikası Genel Merkezinden yapılan yazılı açıklamada;

SENDİKA - 2022-06-13 18:41:23

İl temsilciliği iken kısa sürede şube yeter sayısını aşan Kahramanmaraş, Afyonkarahisar ve Sakarya Şubelerimizin ilk Genel Kurullarını büyük bir heyecan ve demokrasi şöleni içinde gerçekleştirdik. Gaziantep Şubemizin Genel Kurulu ise yine Eğitim-İş’in demokrasi kültürüne yakışır bir şekilde gerçekleştirildi. 
11-12 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen Sakarya Şubemizin Genel Kuruluna Genel Başkanımız Kadem Özbay, Gaziantep Şubemizin Genel Kuruluna ise Genel Mali Sekreterimiz ve Genel Örgütlenme Sekreterimiz Şenol Eyüboğlu katıldı. 
Yeni seçilen şube yönetimlerimiz daha önce olduğu gibi, bundan sonra da hem Cumhuriyet Devriminin kazanımlarını sahiplenmeye ve yüceltmeye; hem de sınıfsal haklarımızı geliştirerek, kazanımlarımızı her türlü sömürüye ve saldırıya karşı savunmaya devam edecektir. 
İl temsilcilik sürecinden şube yeter sayısına ulaşmada büyük emek harcayan tüm yöneticilerimize ve üyelerimize, bu onurlu mücadelede verdikleri emek ve gösterdikleri özveriden ötürü teşekkür eder, göreve gelen bütün yöneticilerimize başarılar dileriz. 

MERKEZ YÖNETİM KURULU

Günün Diğer Haberleri