EĞİTİM İŞ ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Eğitim İş sendikasından yapılan yazılı açıklamada,

SENDİKA - 2022-06-01 19:00:37

Eğitim İş sendikasından yapılan yazılı açıklamada,Genel Başkanımız Kadem Özbay ve Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz örgütlenme çalışmaları kapsamında il gezileri gerçekleştirdi. 
Bu kapsamda Genel Başkanımız Kadem Özbay, Genel Örgütlenme Sekreterimiz Şenol Eyüboğlu, Genel Basın Yayın ve Uluslararası İlişkiler Sekreterimiz Emine Çalık Giresun’da, Genel Sekreterimiz Cengiz Sarıyer Adıyaman’da, Genel Mali Sekreterimiz Hüseyin Selçuk Şanlıurfa’da çeşitli temaslarda bulundular.
Genel Başkanımız Kadem Özbay, Giresun’da kahvaltı etkinliğinde üyelerimizle bir araya geldi ardından okul ziyaretleri gerçekleştirerek örgütlenme çalışmalarına katıldı. Özbay, okul ziyaretlerinde, sendikamızın ilkeleri ve eğitimin içinde bulunduğu sıkıntılardan bahsederken, sendikamızın eğitime bakış açısı, sorunlara çözüm yolları konusundaki yaklaşımlarımızı dile getirdi. Özbay, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı ile de bir araya geldi. 
Genel Sekreterimiz Cengiz Sarıyer, Adıyaman Besni Temsilciliğimizin yeni ofisinin açılışını gerçekleştirdi, Genel Mali Sekreterimiz Hüseyin Selçuk ise Şanlıurfa’da örgütlenme çalışmaları sürdürdü.

 

Günün Diğer Haberleri