EĞİTİM İŞ KONYA ŞUBESİNDEN 19 MAYIS KONSERİ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yıldönümünde Eğitim İş Konya Şubesinde Gedavet parkında etkinlik düzenlendi.

SENDİKA - 2022-05-19 18:27:15

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yıldönümünde Eğitim İş Konya Şubesinde Gedavet parkında etkinlik düzenlendi.Eğitim İş Konya Şubesinden yapılan yazı açıklama şu şekilde;

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI NEDENİYLE DÜZENLEDİĞİMİZ KONSERİMİZE KATILIM SAĞLAYAN ÜYELERİMİZE, CHP YÖNETİMİ VE ÜYELERİNE, İYİ PARTİ YÖNETİMİ VE ÜYELERİNE, ZAFER PARTİSİ YÖNETİMİ VE ÜYELERİNE, ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ YÖNETİMİ VE ÜYELERİNE ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ YÖNETİMİ VE ÜYELERİNE, KONYALI VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

BAĞIMSIZLIK MÜCADELEMİZİN 103. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Bugün , Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Samsun’a çıkarak, bağımsızlık ve özgürlük meşalesini yakmasının, 103. Yıldönümüdür. Ulusumuza kutlu olsun!

Büyük Önderimiz Atatürk’ün doğum günü kabul ettiği 19 Mayıs, laik, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına uzanan sürecin ilk adımıdır.

Eğitim-İş, şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da Atatürk’e, O’nun devrim                  ve ilkelerine, Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ne ve kazanımlarına, çağdaş, bilimsel, laik,        demokratik, kamusal eğitime ve gençlerimize her şeye rağmen sahip çıkacaktır.

Biz, Eğitim-İş, olarak öğretmenlerimize, öğrencilerimize bir and içtik.

Ve dedik ki;

TÜRKÜM,

DOĞRUYUM,

ÇALIŞKANIM,

İLKEM;

KÜÇÜKLERİMİ KORUMAK,BÜYÜKLERİMİ SAYMAK.

YURDUMU,

MİLLETİMİ,

ÖZÜMDEN ÇOK SEVMEKTİR.

ÜLKÜM,

YÜKSELMEK,İLERİ GİTMEKTİR.

EY BÜYÜK ATATÜRK

AÇTIĞIN YOLDA,GÖSTERDİĞİN HEDEFE

DURMADAN YÜRÜYECEĞİME AND İÇERİM

VARLIĞIM

TÜRK VARLIĞINA

ARMAĞAN OLSUN

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta yüce önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bize bağımsızlığımızı kazandıran Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyoruz.

Özgür Ulaş YİĞİT

Eğitim-İş Konya Şube Başkanı

Günün Diğer Haberleri