KADEM ÖZBAY:EMEKÇİNİN HAKKINI MEYDANLARDAN GÜR SESİMİZLE HAYKIRACAĞIZ

Eğitim İş Genel Başkanı Kadem Özbay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sendika başkanlarının İş Güvenliği toplantısında memurun zam talebini dile getirmemesini eleştirdi.

SENDİKA - 2022-05-11 10:35:27

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 36. İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Açılış Programı'na katıldı. ATO Congresium’da düzenlenen programa Genel Başkan Yalçın’ın yası sıra; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Muhittin Bilge, TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan,Türkiye Kamusen Genel Başkanı Önder Kahveci ve çok sayıda davetli katıldı.

Fox Tv ana haberde yer alan habere göre sendika başkanları Bakan Bilgin'in olduğu toplantıda memura enflasyon farkı ve ek zam konusunda bir değerlendirmede bulunmadılar.

Eğitim İş Genel Başkanı Kadem Özbay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sendika başkanlarının İş Güvenliği toplantısında memurun zam talebini dile getirmemesini eleştirdi.

Kadem Özbay'ın paylaşımı şu şekilde;

Emekçi #enflasyon karşısında ezilirken bu ne suskunluktur!Emekçilerin hakkını,boş nutuklar atıp bakan görünce suspus olanlar, zam diyemeyenler değil ancak dik duranlar savunabilir.Hak,saraylarda kısık sesle mızıldamakla değil meydanlarda gür sesle haykırarak alınır. Gür sesimizle haykırmaya devam edeceğiz dedi.

Günün Diğer Haberleri