Bu 16 Milli Eğitim Müdürlüğü Yönetici ek-2 puanlarını liste halinde yayınlamayıp neyi saklamaya çalışıyor?

Bu 16 Milli Eğitim Müdürlüğü Yönetici ek-2 puanlarını liste halinde yayınlamayıp neyi saklamaya çalışıyor?

ATAMA - 2022-05-10 22:27:19

MEB yeniden yönetici atama ek-2 puanları atama takvimi doğrultusunda İl Müdürlükleri tarafından internet sitelerinden yayınladı.

Dün yayınladığımız haberde MEB Personel Genel Müdürlüğünün sonuçlar açıklanmadan bu konuda koordinasyonu sağlayıp İl Müdürlüklerine birliktelik açısında sonuçların toplu liste halinde kişisel verileri korunacak şekilde yayınlaması yönünde gerekli talimatı vermesi gerektiğini ifade etmiştik.

İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere 65 İl Milli Eğitim Müdürlüğü ek-2 puanlarını kamuoyuna açık bir şekilde şeffaflık adına listeler halinden yayınlarken , Ağrı,Artvin,Burdur,Çankırı,Erzincan,Giresun,Gümüşhane,Hakkari,Kastamonu,Kırklareli,Manisa,Muğla,Rize,Sinop,Zonguldak,Düzce,Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlükleri maalesef toplu liste halinde yayınlamayıp sorgulama şeklinde yayınlamıştır.

Haberimizin başından da belirtiğimiz üzere burada en büyük görev MEB Personel Genel Müdürlüğüne düşüyor fakat bu konuda MEB birlikteliği sağlama adına bir şey yapmadığı açıktır.

65 İl Müdürlüğü liste halinde yayınlarken geriye kalan yukarda ismi olan İl Müdürlükleri neden ek-2 puanlarını liste halinde yayınlamamaktadır?

EK-2 Puanlarını liste halinde yayınlamayan İl Müdürlükleri puanları neden saklamaktadırlar?

10-16 Mayıs tarihinde yapılacak olan itiraz sürecinin daha sağlıklı yürümesi adına bu il milli eğitim müdürlükleri kamuoyuna açık bir şekilde ek-2 puanlarını listeler halinde bir an önce yayınlayıp akıllarda soru işareti bırakmamalıdır.

Kaynak:MEB Personel

Günün Diğer Haberleri