EĞİTİM İŞ:1 MAYIS’TA TÜM TÜRKİYE’DE ALANLARDAYDIK

Eğitim İş Sendikası 1 Mayıs Birlik Mücadele ve Dayanışma Gününde İstanbul Takism,Ankara Tandoğan ve tüm Türkiye'de alanlarda olduklarını açıkladı.

SENDİKA - 2022-05-01 19:34:34

Eğitim-İş 'ten yapılan açıklamada;Eğitim İş olarak Uluslararası İşçi Sınıfının Birlik Mücadele ve Dayanışma Günü’nde, Konfederasyonumuz Birleşik Kamu-İş ile birlikte İstanbul’da Taksim Meydanı’nda, Ankara’da Tandoğan Meydanı’nda ve tüm Türkiye’de alanlardaydık.

Genel Başkanımız Kadem Özbay, Genel Özlük Hukuk ve TİS Sekreterimiz Orhan Yıldırım, Konfederasyonumuz Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Mehmet Balık ve şube yöneticilerimiz, 1 Mayıs 1977’de Taksim’de şehit olan 34 emekçi için Kazancı Yokuşu’na karanfil bıraktı. Ardından, Taksim Anıtı önüne çelenk konularak basın açıklaması yapıldı.


Ankara Tandoğan Meydanı’ndaki kutlamalara ise Genel Sekreterimiz Cengiz Sarıyer, Genel Örgütlenme Sekreterimiz Şenol Eyüboğlu, Genel Eğitim Sekreterimiz Suat Özkolay ve Şube yöneticilerimiz katıldı. 
Eğitim-İş olarak, ülkenin her yerinde alanlarda sergilediğimiz kararlı ve dik duruşla, her 1 Mayıs’ta olduğu gibi bu 1 Mayıs’ta da sömürüye karşı iş, ekmek ve özgürlük; sömürgeciliğe karşı bağımsızlık bayrağını dalgalandırdık.

HABERİN FOTOĞRAF GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Günün Diğer Haberleri