Nevşehir'de Çocuk Şenliği ve Çocuk Kitapları Fuarı Düzenlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Çocuk Şenliği ve Kitap Fuarı düzenledi.

GÜNDEM - 2022-04-23 21:45:11

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü  Çocuk Şenliği ve Kitap Fuarı  düzenledi.


Nevşehir Belediyesi tarafından  düzenlenen Çocuk Şenliği ve Kitap Fuarı’na aileler ve çocuklar büyük ilgi gösterdi. Çocuklar için birbirinden eğlenceli aktivitelerin gerçekleştirildiği etkinliğin ilk gününde Çocuk Şenliği ve Kitap Fuarı’na katılan Ataol Behramoğlu’nun şiir dinletisi de yapıldı. 

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde Ataol Behramoğlu ile Haluk Çetin’in şiir ve müzik dinletisi de ilgiyle takip edildi.Etkinliğe Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Semih AKTEKİN, Nevşehir Eğitim-iş şube başkanı İbrahim DEMİR ve yönetim kurulu üyeleri ile Çocuklar ve aileleri katıldı.  Dinletinin ardından Ataol Behramoğlu kitap fuarında kitaplarını  imzaladı.

Günün Diğer Haberleri