23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu İstanbul İl Başkanı Alkoç Turan Başgönül 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle basın açıklaması yayımladı.

SENDİKA - 2022-04-23 16:05:07

Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin kuruluşunun 102. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk`ü, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını saygıyla anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

Bu anlamlı, önemli günü çocuklarımıza, ulusumuza ve dünya çocuklarına "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" olarak armağan eden büyük devrimci Mustafa Kemal Atatürk'ün mirasına sahip çıkıyoruz.

Bu bayram vesilesiyle ülkemiz ve dünya çocukları arasında sevgi, kardeşlik, dostluk bağları güçlenerek tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşayabilecekleri bir dünyanın temellerini atmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin kuruluşunun 102. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ü, Kurtuluş Savaşının bütün kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.
Tüm bu görüşle; Birleşik Kamu İş Konfederasyonu İstanbul İl Başkanlığı olarak 23 Nisan Törenlerinde İstanbul bileşenlerimizle birlikte Taksim Cumhuriyet Anıtına çelenk bıraktık.

BİRLEŞİK KAMU-İŞ KONFEDERESYONU İSTANBUL İL BAŞKANI
ALKOÇ TURAN BAŞGÖNÜL.

Günün Diğer Haberleri