Çocuklar Atatürk’e olan düşüncelerini resmedecek

Eğitim İş Kocaeli 1 No'lu Şube Başkanı Sabri Mutlu yayımladığı basın açıklamasında,

SENDİKA - 2022-04-19 19:48:49

Eğitim İş Kocaeli 1 Nolu Şubesi, bu yıl da ulusal egemenliğin yıldönümünde resim yarışması düzenliyor. Ulusal Egemenliğin 102. Yılında Çocuk Gözüyle Atatürk’ konulu yarışmaya Kocaeli genelindeki tüm ilk ve ortoakul öğrencileri katılabilir. Öğrenciler hazırladıkları resimlerini ise Kocaeli şubesine teslim edecek.

ÇOCUK GÖZÜYLE ATATÜRK
Eğitim İş Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Sabri Mutlu, yarışma kapsamında eserleri kabul ettiklerini belirterek “Eğitim-İş Kocaeli 1 Nolu Şube olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ‘Ulusal Egemenliğin 102. Yılında Çocuk Gözüyle Atatürk’ konulu resim yarışması düzenliyoruz. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlediğimiz ‘Ulusal Egemenliğin 102. Yılında Çocuk Gözüyle Atatürk’ konulu yarışmaya tüm okulların öğrencilerinin katılabilmesi için izin başvurularını sendika olarak yapmış bulunmaktayız. Son katılım tarihi 21 Nisan 2022 olan yarışma için eser sahipleri eserlerini Eğitim-İş Kocaeli 1 Nolu Şube ve şubemize bağlı ilçelerdeki temsilcilik başkanlarına teslim edebilecekler” dedi.

ATATÜRK’E YÖNELİK DÜŞÜNCEYİ RESMEDECEKLER
Resim yarışmasıyla ilgili bilgi vermeyi sürdüren Başkan Mutlu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında tüm öğrencilere Atatürk sevgisini aşılamak, Atatürk Devrimlerini ve ‘En büyük eserim’ dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni koruyup yüceltme bilincini pekiştirmek amacıyla düzenlediğimiz ‘Ulusal Egemenliğin 102. Yılında Çocuk Gözüyle Atatürk’ resim yarışmasına tüm ilk ve ortaokul öğrencilerini eserleriyle birlikte katılmaya davet ediyoruz. Yarışmanın konusu öğrencilerin Mustafa Kemal Atatürk’e olan duygu ve düşüncelerini resimle ifade etmeleri. Yarışmamız Kocaeli genelindeki tüm ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik” dedi. 

ÖDÜLLER
İlkokul ve ortaokul kategorisinde

1.’ye gram altın

2.’ye yarım altın

3.’ye çeyrek gram altın hediye edilecek.

Mansiyon almaya hak kazanan 20 eserin sahibine Atatürk baskılı tişört hediye edilecek.

TEKNİK KOŞULLAR: Eserlerde kuru veya pastel boya kullanılacaktır. Eserler 35x50 boyutunda resim kağıdına uygulanacaktır. Resimlerin en geç 21 Nisan 2022 Perşembe akşamına kadar aşağıdaki şube adresimize teslim edilmesi gerekmektedir. Eğitim İş Kocaeli 1 Nolu Şube: Kemalpaşa Mahallesi Kemaliye Caddesi Cebir İşhanı Kat:4/54 İzmit/KOCAELİ İletişim: 0262 3251952-GSM: 0553 2272507

Günün Diğer Haberleri