EĞİTİMCİLER ÇORUM İL MİLLİ EĞİTİM ÖNÜNDE EĞİTİMDE ŞİDDETE HAYIR BASIN AÇIKLAMASI DÜZENLEDİLER

Geçtiğimiz gün Çorum Bahçelievler Anadolu Lisesi öğrencisi arkadaşları ile kavga sonrasında okula silah ve tüfek getirmiş,öğretmenlerin öğrenciyi etkisiz hale getirmesi ile daha vahim olayların yaşanması önlenmişti.

SENDİKA - 2022-03-28 15:14:20

Geçtiğimiz gün Çorum Bahçelievler Anadolu Lisesi öğrencisi arkadaşları ile kavga sonrasında okula silah ve tüfek getirmiş,öğretmenlerin öğrenciyi etkisiz hale getirmesi ile daha vahim olayların yaşanması önlenmişti.Bugün Eğitim İş Sendikası Genel Sekreteri Cengiz Sarıyer ve Genel Mali Sekreteri Hüseyin Selçuk Çorum'a giderek olay ile ilgili girişimlerde bulundular.Sarıyer ve Selçuk olayın yaşandığı lisede öğretmenler ile görüşerek bilgi alışverişinde bulundurlar.

MYK üyeleri daha sonra Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Abdullah Kodek’i makamında ziyaret ederek okullarda yaşanan şiddet olayları ile ilgili görüşme gerçekleştirdiler.

Eğitim İş Genel Merkez Yöneticileri Sarıyer ve Selçuk daha sonra Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen ortak basın açıklamasına katıldılar.Ortak basın açıklamasına Eğitim İş,Eğitim Sen,Türk Eğitim Sen ve Anadolu Eğitim Sen üyesi eğitimciler katıldılar.

Ortak Basın Açıklamasını Eğitim İş Çorum Şube Başkanı Selim Bozkurt yaptı.

Günün Diğer Haberleri