EĞİTİM İŞ KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Eğitim İş TBMM’de yasalaşmakta Öğretmenlik Meslek Kanunun iptali için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

SENDİKA - 2022-03-16 16:27:40

Eğitim Iş'ten yapılan açıklamada,Genel Başkanımız Kadem Özbay ve MYK üyelerimiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.
Kılıçdaroğlu’nun TBMM’deki makamında gerçekleşen görüşmede, Genel Sekreterimiz Cengiz Sarıyer, Genel Mali Sekreterimiz Hüseyin Selçuk, Genel Örgütlenme Sekreterimiz Şenol Eyüboğlu, Genel Basın Yayın ve Uluslararası İlişkiler Sekreterimiz Emine Çalık ve Genel Merkez Hukuk Bürosu Avukatımız Burak Sabuncu da bulundu. 
Ziyarette, AKP iktidarının eğitimde yarattığı tahribat, eğitim çalışanlarının sorunları Öğretmenlik Meslek Kanunu ve 3600 ek gösterge konularına ilişkin detaylı görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Anayasa Mahkemesi’ne götürülecek olan Öğretmenlik Meslek Kanunu’yla ilgili sendikamızın hukuki görüşlerini içeren rapor CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na sunuldu. 
Genel Başkanımız Kadem Özbay ve MYK Üyelerimiz daha sonra CHP Genel Başkan Yardımcıları Gülizar Biçer Karaca, Veli Ağbaba ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya’yla da bir araya geldiler.
 

Raporu indirmek için tıklayınız

Günün Diğer Haberleri