Tolga Zengin'in annesi vefat etti

Beşiktaşlı Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin hayatını kaybetti.

SPOR - 2013-12-12 17:05:19

Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin, tedavi gördüğü Farabi Hastanesi'nde vefat etti. Melek Zengin bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde kanser tedavisi gören Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin vefat etti.

Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, futbolcu Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin'in bir süredir hastanelerinin onkoloji servisinde kanser tedavisi gördüğünü ifade etti. Özlü, anne Zengin'in hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği söyledi.

Trabzonspor yöneticilerinden olan KTÜ Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Yakup Arslan da eski futbolcuları Tolga Zengin'in, annesi Melek Zengin'in kanser tedavisi gördüğü Farabi Hastanesinde saat 15.30 sıralarında vefat ettiğini belirterek, "Tolga bizim evladımız, kendisine ve ailesine başsağlığı diliyoruz. Kendisine kulüp olarak her türlü desteği sağlayacağız" dedi.

Prof. Dr. Arslan, Tolga Zengin'in, annesinin rahatsızlığı sebebiyle bugün Trabzon'a gelip ardından İstanbul'a döndüğünü öğrendiklerini belirtti.
sabah

Günün Diğer Haberleri