Cilt Yapısına Uygun Muhteşem Fondöten Çeşitleri

Cilt makyajının temel ürünleri arasında yer alan fondöten çeşitleri farklı markalar tarafından üretiliyor. Cildin renk tonunu eşitleyen,

- - Kategorilenmemiş - 2022-01-27 16:56:46

Cilt makyajının temel ürünleri arasında yer alan fondöten çeşitleri farklı markalar tarafından üretiliyor. Cildin renk tonunu eşitleyen, kapatıcılığı bulunan ve kusurların önemli oranda kapatılması için kullanılan fondötenler farklı renkler ile üretimi gerçekleştiriliyor. Fondöten rengi seçiminde mutlaka cilt alt tonuna uygunluğu göz önünde bulundurulması gerekiyor. Ayrıca cilde direk uygulanan fondötenler mutlaka cilt yapısına uygun olarak seçilmesi gerekiyor.

Yağlı ciltler için su bazlı fondötenler ön plana çıkarken kuru ciltler için yağlı yapıya sahip fondötenler daha iyi performans sergiliyor. Bunun yanı sıra mat bitişli, parlak bitişli, ışıltılı gibi farklı fondöten çeşitleri de bulunuyor. Ciltte yer alan gözeneklerin çok olması durumlarında mat fondötenler görünümü daha düzgün hale getirmeye yardımcı oluyor.

Fondöten Fiyatları

Fondöten fiyatları bir takım belirleyici unsurlar nedeniyle farklılık gösterebiliyor. Bu unsurlar ise marka, kalite, ürün formu, ürün miktarı olarak öne çıkıyor. Sizler de cilt yapınıza uygun fondöten çeşitlerine https://www.kozmela.com/fondoten sitesi üzerinden ulaşabilir ve güvenle satın alabilirsiniz.

Günün Diğer Haberleri