KUVVETLİ LODOS NEDENİYLE EĞİTİME ARA VERİLEN İLLERİMİZ

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın eğitime bir gün ara verildiğini açıklamasının ardından,kuvvetli lodosun etkili olduğu diğer illerde de eğitime bir gün ara verildi.

EĞİTİM - 2021-11-29 22:36:05

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın eğitime bir gün ara verildiğini açıklamasının ardından,kuvvetli lodosun etkili olduğu diğer illerde de eğitime bir gün ara verildi.Marmara Bölgesi’nin bir kısmını etkisine alan şiddetli lodos nedeniyle İstanbul’un ardından üç kentte daha eğitime yarın ara verilecek. Kocaeli, Sakarya ve Yalova valilikleri yarın (30 Kasım Salı) eğitime ara verileceğini duyurdu. Açıklamalar şöyle: 

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz: “Kıymetli Kocaelili Kardeşlerim, Olumsuz hava koşulları ve lodos nedeniyle ilimiz genelinde; Eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 30 Kasım Salı günü bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel izinli sayılacaktır.”

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım: “Sevgili Hemşehrilerim; ilimizde hayatı olumsuz etkilemeye devam eden hava koşulları ve lodos nedeniyle, Eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 30 Kasım Salı günü bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel izinli sayılacaktır.”

Yalova Valiliği: “Hemşehrilerimizin, öğretmen ve öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için; resmî-özel tüm okullar, halk eğitim merkezleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerimiz, resmî okullardaki destekleme ve yetiştirme kurslarımız ile özel okullardaki takviye kurslarımız da dahil olmak üzere bütün eğitim kurumlarında 30 Kasım 2021 Salı günü bir günlük ara verilmesi uygun görülmüştür. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engellilerimiz, hamile personelimiz de ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın bir gün süreyle idari izinli sayılacaklardır.”

Günün Diğer Haberleri