EĞİTİM İŞ YURDUN DÖRT BİR YANINDA “ZAM, KRİZ,YOKSULLUK: TÜKENİYORUZ” EYLEMLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Eğitim İş Sendikasından yapılan yazılı açıklamada;Ülkemizin yaşadığı derin ekonomik kriz, emekçilerin maruz kaldığı aşırı zamlar ve pahalılık, artan döviz kurları ve olağanlaşan yoksullaşma karşısında kamu emekçilerinin ve eğitim çalışanlarının sesini ve taleplerini kamuoyuna iletmek üzere Türkiye’nin dört bir yanında sokaklardaydık. denildi.

SENDİKA - 2021-11-25 16:40:10

Ülkemizin yaşadığı derin ekonomik kriz, emekçilerin maruz kaldığı aşırı zamlar ve pahalılık, artan döviz kurları ve olağanlaşan yoksullaşma karşısında kamu emekçilerinin ve eğitim çalışanlarının sesini ve taleplerini kamuoyuna iletmek üzere Türkiye’nin dört bir yanında sokaklardaydık.

24 Kasım Öğretmenler Gününde Genel Başkanımızın ve Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimizin çeşitli kentlerde bulunarak destek verdiği eylemlerimiz eğitim emekçilerinin ve halkımızın yoğun desteğiyle gerçekleştirildi.

Sendikamızın düzenlediği kitlesel basın açıklamalarına katılan, katılamasa bile kalbi bizimle olan üye ve dostlarımız ile eylemlerimiz sırasında bize destek veren yurttaşlarımıza yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Tüm dostlarımızı 4 Aralık'ta Konfederasyonumuz Birleşik Kamu-İş'in düzenlediği "Sefalet Bütçesine HAYIR!" başlıklı Ankara Mitingine davet ediyoruz.

Günün Diğer Haberleri