Çocuklardan Mavi Kapak Kampansanına Destek

Çocuklardan Mavi Kapak Kampansanına Destek

ÇOCUK - 2013-12-12 18:49:27

Türkiye genelinde yürütülen sosyal projelerden biri olan Mavi Kapak Kampanyası'na 9 yaşında bir çocuk yardımda bulundu. 9 yaşındaki Özgür Deniz Bektaş, arkadaşı ile birlikte topladıkları mavi kapakları Konak Belediye'sine teslim etti. İZMİR(ANKA) -Türkiye genelinde yürütülen sosyal projelerden biri olan Mavi Kapak Kampanyası'na 9 yaşında bir çocuk yardımda bulundu. 9 yaşındaki Özgür Deniz Bektaş, arkadaşı ile birlikte topladıkları mavi kapakları Konak Belediye'sine teslim etti.
Kampanyaya destek veren Özgür Deniz Bektaş, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'la konuştu. Bektaş, "Yaz tatilinden beri durmadan kapak topluyoruz. Önce her gün sayıyordum ama artık o kadar çok kapak oldu ki sayamıyoruz. Mavi Kapak Kampanyasına katılarak engelli arkadaşlarımıza destek olmak istedik" dedi.
Hakan Tartan, Mavi Kapak Kampanyasının en büyük destekçilerinin çocuklar olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
"Türkiye'nin en çok insana ulaşan, en çok katılımın yaşandığı kampanyasını her gün biraz daha büyüterek sürdürüyoruz. Bu sadece bir sosyal sorumluluk projesi değil, aynı zamanda toplumu bir arada tutan değerlere sahip çıkılması, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşmanın dışavurumu. Mavi Kapak Kampanyası'na en çok çocuklarımız sahip çıktı. Bu beni her şeyden çok mutlu ediyor. Okullarında, sokakta oyun oynarken, sinemaya gittiklerinde kapak topluyorlar. Dahası büyüklerini de bu konuda uyarıyorlar. Geleceği umutlu yapan şey de bu. Demek ki bilinçli, duyarlı, dayanışmanın anlamını bilen, birbirine yardım eden bir toplum oluşuyor." (ANKA)
(ÖG/ÖZK)

Günün Diğer Haberleri