BİRLEŞİK KAMU İŞ CHP LİDERİ KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Birleşik Kamu-İş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Görüşmeye Genel Başkanı Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak da katıldı.

SENDİKA - 2021-08-19 09:47:42

Birleşik Kamu-İş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.  Görüşmeye Genel Başkanı Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak da katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmede, Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Mehmet Balık,  Genel Sekreteri Mücahit Dede, Genel Örgütlenme Sekreteri Hasan Kütük, Genel Mali Sekreteri Ali Taştan, Genel Dış İlişkiler ve Ar-Ge Sekreteri Doğan Altun da yer aldılar.

Genel Başkanımız Mehmet Balık,  CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlun’a çalışma yaşamına, kamu emekçilerinin 3600 ek gösterge, kamu emeklilerin emeklilerin sorunlarını ve TİS sürecine ve ülkeye ilişkin konfederasyonumuzun düşüncelerini ve önerilerini iletti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile Konfederasyonumuz heyeti ülkenin ülkenin sorunlarını değerlendirerek, karşılıklı bilgi alışı verişinden sonra sıcak bir ortamdan gerçekleşen ziyaret sona erdi.

 

Günün Diğer Haberleri