Umut Veren Öğretmenler Buluşuyor

​Öğretmen Kulübü tarafından 25 Haziran 2021 Cuma günü Saat 20.00’de “Umut Veren Öğretmenler” paneli gerçekleştiriliyor. Zoom üzerinden yürütülecek buluşma eş zamanlı olarak Youtube’dan da izlenebilecek.

EĞİTİM - 2021-06-24 20:01:40

Öğretmen Kulübü tarafından 25 Haziran 2021 Cuma günü Saat 20.00’de “Umut Veren Öğretmenler” paneli gerçekleştiriliyor. Zoom üzerinden yürütülecek buluşma eş zamanlı olarak Youtube’dan da izlenebilecek.

 

219’uncu kez yürütülecek Öğretmen Kulübü’nün altıncı sezon finali niteliğindeki “Buluşmalar” etkinliği kapsamında gerçekleştirilecek panelde; Öğretmen Kulübü’nün bu sezon her ayın son çarşamba günü düzenlediği Öğretmen Sohbetleri programına katılan ülkemizin dört bir yanından ve KKTC’den gerçek hayatta yaptığı çalışmalarla sosyal dünyada ilham olmayı başarmış on öğretmen buluşacak.

 

Türkiye’nin Umut Veren Öğretmenleri

Panelde organik bir zincirin halkası olarak bir araya gelen öğretmenler, öğretmenlik ve eğitim alanındaki deneyim, öngörü ve gelecek hayallerini paylaşacaklar.  Panele katılacak umut veren öğretmenler: Bahar Sarıkaya,  Erkin Saçar, Hakan Ağbaba, Hasan Er, İzzet Güldoğan, Öznür Çolakoğlu Çam, Recep Özkul, Sema Bebek, Semra Aydın ve Sultan Serdar Doksöz.

 

Sosyal Bir Öğrenme Ortamı ve Organizasyonu

2015 yılından bu yana yaşam boyu öğrenme merakı taşıyan eğitimcilerin mesleki ve kişisel deneyimlerini paylaşarak çoğalttıkları sosyal bir öğrenme ortamı ve organizasyonu olan Öğretmen Kulübü; ilgili herkesin katılımına açık ve ücretsiz etkinliklerine devam ediyor. Yıl boyunca her cuma akşamı devam eden Buluşmalar, her ayın ortasındaki pazar yapılan Açık Atölyeler, her ayın son çarşambası yapılan Öğretmen Sohbetleri ve her ayın sonunda yayınladıkları Bülten ile eğitimi bütüncül olarak görmeye gayret ediyor.

 

Herkese Açık ve Ücretsiz Buluşmalar

İlgili herkesin katılımına açık ve ücretsiz olan buluşmaların bağlantı bilgilerine Öğretmen Kulübü web sayfası ve sosyal medya hesaplarından erişilebilir. Erişim Linki: www.ogretmenkulubu.org

 

Saygılarımızla

 

Öğretmen Kulübü Yürütücü Ekibi

 

 

Not: Etkinlik tanıtım görseli ekte yer almaktadır.

 

Bilgi ve İletişim:

 

Yusuf Çağlayan


E-Posta: ogretmenkulubu@gmail.com

Tel: 0 505 834 94 14 

Web: www.ogretmenkulubu.org

Adres: Bahariye Mahallesi Müjgan Barutçu Sokak No: 16 / B Karşıyaka, İzmir

 

 

 

 

Günün Diğer Haberleri