Eğitim İş’ten Nazım Hikmet anması

Eğitim İş Denizli Şubesi Nazım Hikmet’in ölümünün 58. Yılı için program düzenledi. Düzenlenen programa bir çok kişinin katılımı sağlanırken Şube Başkanı Aydoğan “Eğitim-iş Denizli Şubesi olarak üyelerimizin hak ve sorumluluklarını korurken sosyal etkinliklerimizi de aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

SENDİKA - 2021-06-06 22:11:28

Eğitim İş Denizli Şubesi Nazım Hikmet’in 58. Yıl ölüm yıldönümünü programla andı. Programa Merkezefendi Belediye Başkanı, Tüm yerel sen başkanı, Atatürkçü Düşünce Derneği başkanı ve bir çok isim katılım sağladı.

Başkan Aydoğan program sonu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi “Ölümünün 58. yılında şiirleri ve şarkıları ile andık özgürlük şairi Nazım Hikmet'i. Özgürlüklerin yasaklandığı, kadınların yok sayıldığı, İstanbul Sözleşmesi'nin iptal edildiği, temel yaşam ilkelerimize saldırıların yapıldığı günümüz Türkiye'sinde özgürlüklerimize ve demokrasiye sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu dinleti de emeği geçen yönetmenimiz Faruk Gülhan , Çağla Çakır Kaya , Gülsepen Özkan, Pınar Göcen,  Hasan Şayan, Barış Türker, Özcan Demir, Fatma Pınar OK , Melahat Değirmencioğlu, Şengül Avcı Rabia Nur Akyol, Filiz Özcan, Çağla Yapar, Erdener Evin, Zeki Erol, Hikmet Berber, Ayşegül Sarı, Işık Nevhis, Elvan Güneş Kaşgören, Devrim Sarısoy, Vefa ALAYONT, Hamza Oğul YAYAN, Ezgi Erol ,Fulya Donat ,Hasret Kılınç, Mevlüde Şavluk, Seval Tüver Kutan ,Deniz Yalçın ,Ayten Ulubayram Hançer ,Sevcan Sarıcan ,Emel Doğangün'e, il ve ilçe yönetim kurulu arkadaşlarıma  ayrı ayrı teşekkür ederim.

Geceniz onurlandıran Merkezefendi Belediye Başkanı Sayın Şeniz Doğan , Büro iş başkanımız sayın Hüdayi Hüdai Ünlü, Tüm yerel sen başkanımız sayın Özkan Karakaya, Atatürkçü Düşünce Derneği başkanımız sayın Kadem Özbay, Çağdaş yaşamı destekleme derneğinden sayın Gürol Abacıoğlu , Denizli İzcileri Derneği’nden sayın Derya Özcan ve değerli üyelerimize misafirlerimize çok teşekkür ederim. Eğitim-iş Denizli Şubesi olarak üyelerimizin hak ve sorumluluklarını korurken sosyal etkinliklerimizi de aralıksız sürdüreceğiz” dedi.


https://www.aynahaber.net/haberler/gundem/egitim-isten-nazim-hikmet-anmasi/32725/Kaynak:aynahaber

Günün Diğer Haberleri