1 MAYIS’TA BİRLEŞİK KAMU-İŞ TAKSİM CUMHURİYET ANITI’NA ÇELENK BIRAKTI

Birleşik Kamu-İş, koronavirüs salgını kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü’nde Taksim Anıtı’na çelenk koyduktan sonra Kazancı Yokuşu’na karanfil bıraktı.

SENDİKA - 2021-05-01 17:43:15

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde  Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu,Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı.  Buradan Birleşik Kamu-İş’e bağlı sendikaların üyeleri, Kazancı Yokuşu’na yürüdü.

Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Mehmet Balık, Genel Sekreteri Mücahit Dede, Genel Örgütlenme Sekreteri Hasan Kütük, Genel Mali Sekreteri Ali Taştan, Genel Eğitim, Basın-Yayın Sekreteri Levent Akça, Genel Özlük Hukuk ve TİS Sekreteri Mehmet Yeşildağ,  Eğitim-İş Genel Başkanı Orhan Yıldırım, Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Tamer Yiğit Güler, Büro-İş Genel Başkanı Alay Hamzaçebi, bağlı sendikaların MYK üyeleri ve üyeleri ile Birleşik Kamu-İş İstanbul İl Başkanlığı katıldılar. 

Bşrleşik Kamu İş Konfederasyonu üyeleri, 1 Mayıs 1977’de şehit olan emekçiler için Kazancı Yokuşu’nda hayatını kaybeden işçiler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak, anıta karanfil bıraktılar. 

 

Konfederasyon adına Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Mehmet Balık, açıklama yaptı. 
 

Günün Diğer Haberleri