MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü VE CUMHURİYET'İ SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Eğitim İş Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir yayımladığı basın açıklamasında devlet madalyasından Atatürk kabartmasının kaldırılmasına tepki gösterdi.

SENDİKA - 2021-03-28 12:26:52

Eğitim İş Nevşehir Şube Başkanı İbrahim Demir yayımladığı basın açıklamasında devlet madalyasından Atatürk kabartmasının kaldırılmasına şu ifadelerle eleştirdi;

Devlet Nişanı, Cumhuriyet Nişanı, Liyakat Nişanı'nda bulunan Atatürk kabartmasının çıkarılmasının nedeni Arapların rahatsız olmasıymış. Onları memnun edeceğiz diye madalyalardan Atatürk'ü çıkarmak gerçekten ağır bir durum' ve kabul edilemez  T.C. vurgusu ile , demokratik, laik, sosyal hukuk devleti Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kabartmasından rahatsız olanlar önce kendilerine baksın çağın gerisinde kalmış bir toplum ve zihniyetten biz daha fazla rahatsızız.
Atatürk Kabartmalı Nişandan Rahatsız olan Arap liderleri, üzerinde Haç olan İngiliz Nişanı almak için Dört takla atıyor.Burasi arabistan degil ve onlarin istedigi gibi hareket edilemez. Burasi TÜRKİYE CUMHURİYETİ dır.

Günün Diğer Haberleri