PANDEMİDE EL PAS OYNAYANLAR

Pandeminin ilk anlarından itibaren vaka sayıları ortadayken,sırf iş yapıyor gibi görünmek için okullarımızı deneme tahtasına çevirip bir açıp bir kapayan bakanlık ,

SENDİKA - 2021-02-27 14:20:56

Eğitim İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit yayımladığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı;Pandeminin ilk anlarından itibaren vaka sayıları ortadayken,sırf iş yapıyor gibi görünmek için okullarımızı deneme tahtasına çevirip bir açıp bir kapayan bakanlık ,27 şubat tarihi itibarı ile bir kez daha bu işi eline yüzüne bulaştırmıştır.

1 Mart itibarı ile okullarda belirli kademelerde yüz yüze öğretime geçileceğini tüm ülkeye duyurmuş ancak yine insiyatif alamayarak topu valiliklere atmış,bugün itibarı ile de valiliklerin yapmış olduğu açıklama ile bu sefer valiliklerde topu bakanlar kuruluna atarak insiyatif almaktan korkmuşlardır.

Kısacası öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bakanlık,valilikler,bakanlar kurulu ve bilim kurulu arasında oynanan el pas oyununda ki topa dönmüştür.

Bir kez daha görülmüştür ki ,biz eğitimcilerin en büyük sıkıntısı pandemi değil,beceriksiz ve insiyatif alamayan yöneticilerdir.

Günün Diğer Haberleri