Eğitim İş Ankara 3 Nolu Şubeden Anket Çalışması

Eğitim İş Ankara 3 Nolu Şubesi Milli Eğitim Bakanlığı ve Üniversitelerde çalışan idari personel eğitim çalışanlarının sorunlarının araştırılması çalışması yayımladı.

SENDİKA - 2020-12-22 17:15:27

Eğitim İş Ankara 3 Nolu Şube çalışmaya dair şu açıklama yapıldı;

Milli Eğitim Bakanlığı ve Bağlı Kurumlar ile Üniversitelerimizin İdari Kadrolarında görev Yapan Eğitim Çalışanlarımızın Sorunlarının Tespiti Araştırması
Sayın Katılımcı,
Bu araştırma, Eğitim İş Ankara 3 No'lu Şube tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı ve Bağlı Kurumlar ile Üniversitelerimizin idari kadrolarında görev yapan Eğitim Çalışanlarımızın sorunlarının tespiti, ilgili makamlara sunumu ve çözüm önerileri geliştirilmesi amacıyla hazırlanmıştır. Doldurma süresi yaklaşık olarak 8-10 dakikadır. Vereceğiniz cevaplar sorunlarımızın tespiti ve çözüm geliştirmek amacıyla kullanılacaktır. Dilediğiniz zaman soruları yanıtlamaktan vazgeçebilir ve araştırmadan ayrılabilirsiniz. Araştırmada sorunlarımızın tespiti ve çözüm geliştirilebilmesi, kamuoyuna duyurulması için samimi cevaplarınıza ihtiyacımız vardır. Araştırmaya katılımınızdan ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.
Eğitim İş Ankara 3 No'lu Şube Yönetim Kurulu
Ankete Katılmak İçin TIKLAYINIZ
Günün Diğer Haberleri