Bafralı Defne Türkiye 2.'si oldu

Eğitim İş Sendikası'nın Türkiye çapında düzenlediği Çocuk Gözüyle Atatürk konulu resim yarışmasında Bafra'dan katılan Defne Alya Çakır 2. oldu.

SENDİKA - 2020-12-15 22:29:00

Eğitim-İş, “Eğitimde Geleceğe Bakış” başlıklı Eğitim Şurası kapsamında, “Ulusal Egemenliğin 100. Yılında Çocuk Gözüyle Atatürk” konulu resim yarışması düzenledi.

Yarışmanın amacı, “Ulusal egemenliği, ümidi olan çocuklara adayan eşsiz liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün demokrasi ve bağımsızlık mücadelesini yaşatmak, ulus bilincini aşılamak ve Cumhuriyetimizin Atatürk’e olan sevgisini, özlemini dile getirmelerini sağlamak” olarak belirtildi.

Ulusal egemenliğin 100. Yılında sendikamız genel merkezinin düzenlemiş olduğu çocuk gözüyle Atatürk konulu resim yarışmasında türkiye 2. Olan Defne Alya Çakır ve Bafradan katilim sağlayan diğer öğrencilerimize öğretmenleri Canan Yılmaz ile beraber katılım belgeleri ve ödülleri verildi.

Eğitim iş genel merkezinin düzenlediği yarışmanın Ödüllerini Eğitim İş Genel Eğitim Sekreteri Suat Özkolay ve Samsun Şube Başkanı Onur Gündüz verdi.

Habermerkezi

Günün Diğer Haberleri