İl içi atamalar ne zaman yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı'nda sözleşmeli yada kadrolu görev yapan öğretmenlerin 2021 yılı il içi yer değiştirmeleri ne zaman yapılacak? 2021 İl içi atamalar ne zaman yapılacak? Yer değiştirme takvimi açıklandı mı?

ATAMA - 2020-12-14 20:13:43

Milli Eğitim Bakanlığı'nda görev yapan sözleşmeli ve kadrolu öğretmenlerin yer değiştirme takvimi merakla bekleniyor.Milli Eğitim Bakanlığı'nda sözleşmeli yada kadrolu görev yapan öğretmenlerin 2021 yılı il içi yer değiştirmeleri ne zaman yapılacak? 2021 İl içi atamalar ne zaman yapılacak? Yer değiştirme takvimi açıklandı mı?

İl içi atamalar ne zaman yapılacak?

Bakanlığa bağlı okullarda 3 yıl görev süresini dolduran öğretmenler, il içi atama içi başvuru yapabilmektedirler. Geçtiğimiz seneler il içi atamalar , il içi yer değiştirme işlemleri genellikle Mayıs ayının son haftası yada Haziran ayının ilk iki haftası arasında yapılmaktaydı. Ancak geçtiğimiz sene yaşanan korona virüs pandemi süreci sebebiyle bu tarihlerde biraz gecikmeler yaşandı.

Fakat bu sene il içi atamaların, il içi yer değiştirme işlemlerinin yine geçtiğimiz senelerde olduğu gibi Mayıs ayının sonu yada Haziran ayının ilk haftası içinde yapılması beklenmektedir.

 

Konuyla ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığının önümüzdeki haftalarda 2021 yılı yer değiştirme takvimini yayınlaması beklenmektedir.

2020 YILI İL İÇİ ATAMA TARİHLERİ

Günün Diğer Haberleri