Koronavirüs Nedeniyle İki Eğitimci Vefat Etti

Koronavirüs Nedeniyle İki Eğitimci Vefat Etti

SAĞLIK - 2020-11-28 20:00:32

Kayseri'de Din Kültürü Öğretmenliği yapan Mehmet Bayram, yakalandığı koronavirüse yenik düşerek hayatını kaybetti . Bir kaç hafta önce yüksek ateş şikayetiyle hastaneye kaldırılan Mehmet öğretmen hastanede tedavi altına alındı ancak kronik rahatsızlığı olan öğretmen koronaya yenik düştü 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Bayram’ın Kayseri’de toprağa verileceği öğrenildi.

 

Kahramanmaraş'ta korona virüse yakalanan ve kendini tek başına evinde izole eden okul müdürü, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
Kendisinden haber alınamayınca, çilingir tarafından kapısı açılıp evine girildiğinde, Abdullah öğretmenin hayatını kaybettiği anlaşıldı

Canlı dersler için Kahramanmaraş merkezdeki bekar evine geçen ve daha sonrada annesi,ablası ve kendisinin pozitif olduğunu öğrenen ve ordada tek başına karantinada kalan değerli müdürüm Abdullah PAKSOY’dan üzücü haber geldi. Bir kaç gün canlı derse katıldıktan sonra kendisinden yaklaşık 1 gün haber alınamadı ve kapısı çilingir yardımıyla açıldı.Baygın halde bulunup hastaneye kaldırılan ve 4-5 gün yoğun bakımda kalan Abdullah PAKSOY bugün aramızdan ayrıldı.Annesi ve ablası kurtuldu ama kendisi bu amansız mücadeleyi kaybedip kendisini sevenlerini üzdü.Ne mutlu ona ki ardından kendisini seven bir sürü insan bıraktı.

Günün Diğer Haberleri