Meral Akşener'den Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile kutladı. Akşener, " Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere meslektaşım olan tüm öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü kutlu olsun" dedi.

EĞİTİM - 2020-11-24 21:09:26

Akşener'in Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı videoda çocukluk hayali olarak bahsedilen öğretmen mesleğinin kutsallığına vurgu yapıldı. Videoda ataması yapılmayan öğretmenlerin eylem görüntülerinin yanı sıra terör saldırılarında hayatını kaybeden şehit öğretmenler Necmettin Yılmaz ve Aybüke Yalçın'a da yer verildi. 
Akşener videoda öğretmenlere şöyle seslendi:
 
"Vatanın ümidi gençlerde ve onları hür ufuklara taşıyacak olan öğretmenlerdedir. Onlar bize noktayı öğrettiler. Biz haksızlığa nokta koyacağız. Onlar bize çizgiyi öğrettiler. Biz yalana, talana, çizgiyi çekeceğiz. Onlar bize ünlemi öğrettiler. Biz gerçeği haykırmaya devam edeceğiz. Onlar bize 29 harfi öğrettiler. Biz yine ve yeniden tarih yazacağız. Bütün öğretmenlerimize selam olsun. "
 
Akşener sosyal medya hesabından da paylaştığı mesaj şu şekilde:
 
"Ülkemizin bugününde ve yarınında fedakâr çalışmalarıyla büyük emekleri olan; Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere meslektaşım olan tüm öğretmenlerimizin ÖğretmenlerGünü kutlu olsun."
 
 

Günün Diğer Haberleri