PARKİNSON HASTASI KADINA SALDIRARAK BU HALE GETİRDİ

Geçtiğimiz Salı akşamı Mersin’de yaşayan 65 yaşındaki C. T. ve akrabaları arasında tartışma yaşandı.

SAĞLIK - 2020-11-19 18:03:22

Geçtiğimiz Salı akşamı Mersin’de yaşayan 70 yaşındaki C. T. ve akrabaları arasında tartışma yaşandı.Tartışma miras konusunda meydana geldiği iddia edildi.Tartışma sırasında 70 yaşındaki prostat kanseri amcası C.T.eğeni Ö. T.’a “Sen sesini yükseltme” demesi  üzerine yeğeni tarafından üzerine yürünüyor.

C.T.’ın evinin önüne meydana gelen tartışmayı duyan anne 65 yaşında Parkinson hastası N.S.T.ve kızı tartışmayı ayırmak için evden dışarı çıkıyorlar.

Bu sırada 65 yaşındaki Parkinson hastası N.S.T’a eşinin yeğeni Ö.T. tarafından gözüne yumruk atılıyor ve saldırılıyor.

65 Yaşındaki Parkinson hastası N.S.T’ derhal hastaneye götürüldü ve tedavi altına alındı.Doktor tarafından rapor verilen Nebiye Servet TOPAL’ın şikayeti üzerine saldırgan Ö.T. hakkında adli işlem başlatıldı.Ö.T.’ın muhtar azası olması nedeniyle hakkında Kamu Davası da açıldığı ifade edildi.

65 yaşında Parkinson hastası bir kadına yönelik böyle bir saldırı kadına yönelik şiddetin ülkemizde geldiği noktayı gözler önüne seriyor.

Saldırıya uğrayan Nebiye Servet TOPAL’ın kızı Kimyager Seda TANER sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda bir kadına,bir anneye,65 yaşındaki Parkinson,kalp ve tansiyon hastası bir kadına yapılan saldırıya kamuoyunun sessiz kalmamsını istedi.Seda TANER annesine yapılan saldırı sonucunda adalet beklediklerini,65 yaşında Parkinson hastası bir kadını bu hale getiren kişiye ceza verilmesini istediklerini belirtti.

Seda TANER’in sosyal medya paylaşımları şu şekilde,

 

Günün Diğer Haberleri