Konya'da Özgür Ulaş Yiğit ve Ekibi Güven Tazeledi

Eğitim İş Konya Şubesinde Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit ve ekibi güven tazeledi.

SENDİKA - 2020-10-18 18:50:29

Eğitim İş Sendikasında genel kurul heyecanı bugünde devam etti.Eğitim İş Konya Şubesi Meram Öğretmenevinde gerçekleştirilen 6.Olağan Genel kurulda tek liste olarak yapılan seçimde Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit ve ekibi delegelerin güven oyunu alarak üç yıl daha göreve devam dediler.

Atatürk Anıtına Çelenk Sundular

Eğitim İş'in kuruluşunun 15. yılı nedeniyle Konya Atatürk Anıtına Eğitim İş çelengi Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit ve beraberindeki sendika üyeleri tarafından konuldu.Genel Kurula önceki dönem Eğitim İş Genel Başkanı Veli Demir ve Genel Sekreter Mehmet Altıntop,Seydişehir,Ereğli,Ilgın,Akşehir,Beyşehir İlçe Temsilcileri ve Yönetim Kurulu üyeleri,siyasi parti temsilcileri ve demokratik kitle örgütü temsilcileri  katıldılar.Atatürk anıtına çelenk sunumu ardından seçimin yapılacağı Meram Öğretmenevi bahçesine geçildi.

Seçimler Meram Öğretmenevi Bahçesinde Yapıldı

Açılış Konuşmasını Şube Başkanı Özgür ulaş Yiğit'in yaptığı genel kurulda divanın oluşturulmasına geçildi.Emekli Öğretmen ilk Eğitim İş Konya Şubesi kurucularından Mehmet Elibol'un divan başkanı seçildiği,emekli öğretmen Sultan Ayçiçek Karatekin ve Beyşehir İlçe Başkanı Altan Ateş'in divan üyesi olarak belirlenmesinden sonra,Yönetim,Mali rapor,Denetleme ve Disiplin Kurulu raporlarının okunup görüşülüp aklanmasından sonra,yönetim organlarının seçimine geçildi.

Adayların divana dilekçelerini vermelerinin ardından adayların konuşmaları yapıldı.Adayların konuşmalarının ardından Yüksek Seçim Kurulu görevlilerinin gözetiminde gerçekleştirilen seçimde Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit ve ekibi delegelerin oyları ile üç yıl daha göreve devam yetkisini aldılar.

 

 

 

Günün Diğer Haberleri