Eğitim İş’te Seçim Heyecanı Devam Ediyor

Eğitim İş’te genel kurullar yapılmaya devam ediyor.

SENDİKA - 2020-10-18 12:32:55

Eğitim İş sendikasında 6. Dönemde Şube ve İl Temsilciliklerinde genel kurullar yapılmaya devam ediyor.Dün (17 Ekim Cumartesi) Adana 1 Nolu Şube,İzmir 1 Nolu Şube,Gaziantep Şube ve Osmaniye Şubesinde seçim heyecanı yaşandı.

Adana 1 Nolu Şubede bayrak değişimi yaşandı.İki listenin yarıştığı seçimlerde görev değişimi gerçekleşti.Seher Emre ve arkadaşlarının yer aldığı liste yönetim organlarında yetkiyi aldı.

İzmir'de Adem Yıldırım Güven tazeledi

İzmir 1 Nolu Şubede Şube Başkanı  Adem Yıldırım ve arkadaşlarının yer aldığı liste yönetim organlarında delegenin desteğini alarak üç yol daha göreve devam edecek.İki listede aday olarak yatışan Eğitim İş üyeleri topluca fotoğraf vererek kazanan Eğitim İş oldu dediler.

Osmaniye'de Görev Değişimi

Osmaniye'de gerçekleştirilen 6.Dönem 1.Olağan Genel Kurulda üç yıldır göreve devam eden Seyit Ali Demir ve listesi görevi yeni seçilen ekine devretti.Seyit Ali Demir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sendikamız EĞİTİM İŞ 6 Dönem Osmaniye Şubemizin  1.Olağan Genel Kurulunu Tamamladık.
Seçimimize katılan  Tüm Delegasyonumuza 
Çevre il ve ilçelerden gelen misafirlerimize ayrı ayrı Teşekkürlerimizi sunuyorum .
Yaklaşık 4 yıllık bir süredir ilimizde Şube yönetim görevimizi arkadaşlarımız ile sürdürdüğümüz sendikamızda dün itibarı ile  Bayrağı Yeni arkadaşlarımıza devrettik .
Emek mücadelemiz her şartta her zaman devam etmekte.
Yaşasın EĞİTİM İŞ
Yaşasın BİRLEŞİK KAMU İŞ ." dedi.

Gaziantep'de Seçim Heyecanı Yaşandı

Gaziantep'te üç listenin yarıştığı genel kurulda,ipi göğüsleyen liste Ali Arpat ve arkadaşlarının yer aldığı liste oldu.

Sinop'ta Tek Liste

Eğitim İş Sinop İl Temsilciliğinde mevcut Başkan Cemal Şahbenderoğlu'nun yer aldığı liste delegelerden güven oyu alarak üç yıl daha göreve devam dedi.

Günün Diğer Haberleri