Öğretmenler 24 Ağustos'ta okulda olacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 81 İl Milli Eğitim Müdürü ile toplantı yaptı. Toplantıda alınan karar gereği Öğretmenler 24 Ağustosta okulda olacak ve seminer çalışmalarını yüz yüze yapacak..

EĞİTİM - 2020-08-14 12:13:40

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk geçtiğimiz gün bilim kurulu toplantı sonrasında açıklama yapmış ve eğitim alanında kurulda alınan kararları kamuoyu ile paylaşmıştı.

Alınan kararla gereği okullar 31 Ağustos tarihinde uzaktan eğitim olarak açılacak ve 21 Eylül tarihinde yüz yüze eğitime aşamalı ve kademeli olarak geçilecek.

 

Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 81 İl Milli Eğitim Müdürü ile toplantı yaptı. Yapılan toplantıda okulların durumu detaylı bir şekilde ele alındı.

Okulların açılacağı tarihte hangi önlemler alınacak her yönüyle konuşuldu ve öğretmenlerin seminer çalışmalarını okullarında yüz yüze yapmaları yönünde karar alındı.

Bu sebeple öğretmenler 24 Ağustos tarihinde okullarında olacaklar. Konuyla ilgili ilk açıklama Hakkari İl Milli Eğitim Müdürün'den geldi.

 

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Bilal GÜR, 24 Ağustos tarihinde tüm öğretmenlerin kendi okullarında mesleki çalışmalara katılacaklarını duyurdu.

 

Günün Diğer Haberleri