ÖĞRETMENLERİN İLDIŞI İSTEĞE BAĞLI YERDEĞİŞTİRME İŞLEMLERİ BAŞLIYOR

Milli Eğitim Bakanlığın'da görev yapan kadrolu ve sözleşmeli öğretmenler için İl dışı yer değiştirme süreci başladı. İl dışı yer değişikliği yapmak isteyen öğretmenler MEBBİS sistemi üzerinden il dışı başvuru yapabilirler. Haberimizin detaylarında il dışı başvuru sayfasını bulabilir. İl dışı yer değiştirme başvurusunda bulunabilirsiniz.. İşte İl dışı başvuru sayfası adresi..

ATAMA - 2020-08-06 13:51:35

Milli Eğitim Bakanlığın'da görev yapan kadrolu ve sözleşmeli öğretmenler için İl dışı yer değiştirme süreci başladı. İl dışı yer değiştirme kılavuzunda belirlenen şartları sağlayan öğretmen 6 - 10 Ağustos tarihleri arasında il dışı yer değiştirme başvurularını İl dışı başvuru sayfası üzerinden yapabilecekler.

İl dışı başvuru sayfası üzerinden yapılan yer değişikliği  başvuru işlemlerinde öğretmenlerr en fazla 40 okul tercihi yapabilecekler ve atama sonuçları ise 11 Ağustos tarihinde açıklanacak.

Öte yandan İl dışı atamalarda tercih edilebilecek okullar listesi MEB Personel Genel Müdürlüğü  tarafından gün içinde açıklanacak. 

İl dışı yer değişikliği için il dışı başvuru sayfasının gün içinde aktif olması beklenmektedir.Başvuru sayfası aktif olduğu an sitemizde link aktif hale gelecektir.

 

İL DIŞI BAŞVURU SAYFASI İÇİN TIKLAYIN ( Başvuru sayfası açıldığında link aktif olacaktır.)

Günün Diğer Haberleri