BAŞARILI OKUL MÜDÜRÜ SİYASETİN KURBANI MI OLDU?

31 Mart'ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde CHP Gölköy Belediye Başkan Adayı olan Şehit Yaşar Biçer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Sarıyer görevden alınarak Güzelyurt Çok Programlı Anadolu Meslek Lisesi'ne öğretmen olarak atandı. Yaptığı başarılı işlerle adından söz ettiren Sarıyer'in sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarından dolayı görevden alındığı öğrenildi.

EĞİTİM - 2020-06-19 11:01:14

31 Mart'ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Gölköy Belediye Başkan Adayı olan Cengiz Sarıyer, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarından dolayı Şehit Yaşar Biçer Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevinden alınarak Güzelyurt Çok Programlı Anadolu Meslek Lisesi'ne öğretmen olarak atandı. 
SİYASİ BİR HESAPLAŞMA MI?
METEM'e müdür olarak atandığı günden beri başarılı işlere imza atan Cengiz Sarıyer'in görevden alınması siyasi bir hesaplaşma mı? sorularını akıllara getirdi. Kişisel sayfasından yaptığı altı paylaşımdan dolayı görevden alındığı öğrenilen Cengiz Sarıyer'in, yaptığı proje Avrupa Birliği tarafından kabul edilmiş ve öğrencileriyle birlikte bir çok ülkede ilçemizi temsil etmişti. Gölköy'de bir çok ilke imza atan Cengiz Sarıyer'in projesi dışında Gölköy'de hiç bir okul Avrupa Birliği tarafından desteklenen bir projeye imza atamadı.  METEM olarak, Gölköy'de de bir çok başarılı işe imza atan Sarıyer, öğrencilerle birlikte zor durumda olan pek çok ailenin ihtiyaçlarını karşılamış. Meslek lisesi olması nedeniyle bir çok okulun kapılarının yenilenmesini sağlamıştı. Pandemi döneminde de aktif olarak sahada olan Cengiz Sarıyer hem VEFA destek gruplarında hemde kişisel yollarla bir çok vatandaşa yardım ulaşmasını sağladı.  
PAZARTESİ GÜNÜ YENİ  GÖREVİNE BAŞLAYACAK
Yarın müdürlük yaptığı METEM'e veda edecek olan Cengiz Sarıyer, Pazartesi günü yeni görev yerinde olacak. Gölköy'deki eğitim kurumları içerisinde yaptığı işlerle adından söz ettiren Cengiz Sarıyer'in siyasi bir hesaplaşma ile görevden alındığı değerlendiriliyor.
Kaynak:Habergolkoy.com
Günün Diğer Haberleri