31 Ağustos'ta başlayacak Olan Telafi Eğitimleri Zorunlu Mu Olacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk katıldığı canlı yayında öğrencilerin karnelerinin nasıl verileceğine dair önemli açıklamalarda bulundu

EĞİTİM - 2020-06-18 13:36:44

Bakan Ziya Selçuk uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin karnelerinin nasıl verileceğine dair açıklama yaptı. Bakan Selçuk'a sorulan öğrenciler karnelerini nasıl alacak sorusuna cevap olarak, ilkokul ve ortaokulda karnelerinin e-okul üzerinden, lise karnelerinin ise randevulu olarak okuldan alınabileceğini bildirdi.

Milyonlarca öğrenci bu dönemin sonuna geldi. Salgın nedeniyle Mart ayında tatil edilen okullar ve neredeyse yarım dönem okula gidemeyen öğrenciler ilk kez mezun olurken sınıflarında olamayacak

 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk son dakika açıklamalarında bulunuyor. AA Editör Masası'na katılan Bakan Selçuk, uzaktan eğitimden okullarda karnelerin nasıl alınacağına ilişkin birçok soruya yanıt verdi. Bakan Selçuk, kendisine yöneltilen "Okullarda karneler nasıl alınacak?" sorusuna açıklık getirirken ilkokul ve ortaokulda karnelerinin e-okul üzerinden, lise karnelerinin ise randevulu olarak okuldan alınabileceğini duyurdu.

Bakan Selçuk'un son dakika açıklamalarından öne çıkan kısımlar şu şekilde;

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 31 Ağustos'ta devlet okullarında başlayacak telafi eğitimlerinin zorunlu olmadığını bildirdi.

AYRINTILAR GELİYOR...

Günün Diğer Haberleri