Milli Eğitim Bakanlığını Peronel Genel müdürü Hamza AYDOĞDU Aksaray Valiliğine atandı.

Uzun yıllar MEB’de başarı ile görev yapan Hamza AYDOĞDU’dan boşalan koltuğa , Bakan Özel Kalem Müdürü Ömer İnan atandı .

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa SAFRAN , MEB’in yeni personel genel müdürü Ömer İNAN olduğunu bir mesaj yayınlayarak duyurdu .

İşte o mesaj 


Değerli Dostlar, 

Millî Eğitim Bakanlığı’nda uzun süre çok başarılı bir şekilde görev yapan Değerli Kardeşim Hamza AYDOĞDU Bey Aksaray Valisi olarak atanmıştır. Yeni görevinde sağlık, sıhhat içinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun.

Selefi olarak aynı başarıyı yürüteceğine inandığımız Özel Kalem Müdürü Kardeşimiz Ömer İNAN Beye de yeni görevinde başarılar dilerken büyük bir aile olduğumuz gerçeğini asla unutmayacağımızı tekrar hatırlatmak isterim. 

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

MEB Personel Genel Müdürü Ömer İnan Kimdir?
1976 Samsun doğumlu olan Ömer İnan Milli Eğitim Bakanlığı'nda daire başkanlığı yaptığı dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ziya Selçuk'un Milli Eğitim Bakanı olarak atanmasıyla birlikte Ömer İnan'da özel kalem müdür oldu. Bir süredir Özel Kalem müdürü görevini başarılı bir şekilde yürüten Ömer İnan 10 Haziran 2020 tarihinden itibaren sevilen Bürokrat Hamza Aydoğdu'nun yerine atanmıştır.