MUSA AKKAŞ:İŞ BİLMEZ KİŞİLERİ YÖNETİCİ YAPARSANIZ...

Türk Eğitim Sen Genel Sekreteri Musa Akkaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda whatsap mesajları ile talimat yağdıran okul müdürüne tepki gösterdi.

SENDİKA - 2020-05-08 15:20:48

Türk Eğitim Sen Genel Sekreteri Musa Akkaş'ın yaptığı paylaşım şu şekilde;

İŞ BİLMEZ KİŞİLERİ YÖNETİCİ  YAPARSANIZ...

Kahramanmaraş’ta bir okulumuzda okul müdürü’nün Whatsap grubundan öğretmenlere talimatı.

-Günlük çalışmaları fotokopi ile öğrencilere ulaştıracaksınız.

-Yaptığınız tüm çalışmaları not alıp,bana göndereceksiniz.✍️

-İl Mem’in sayfasını takip edeceksiniz,

-Bilgi göndermeyen öğretmenlerin isminin karşısına BOŞ olarak belirteceğim, (böyle mi hangi işareti koyacak dersiniz)

-VATSAP grubunda olmayanlar varsa ,duyanlar,duymayanlara bildirecekmiş.

-Herkes bu çalışmaları yapacak,yapmayanı.....ben bilirim ne yapacağımı...diyor.

Gülermisin,ağlarmısın...

Milli Eğitim Bakanlığı’nda yöneticilik son derece önemlidir. Ancak iyi yetişmiş yöneticiler ile başarı sağlanabilir. Dinimiz işi ehline verin diyor. Ehilden kasıt liyakattir,kariyerdir.

Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) ‘iş, ehil olmayan kişilere verilince kıyameti bekleyin. Kıyametin kopması pek yakındır’ diyor.

 

——-

Yahu arkadaş uzaktan eğitimde canlı proğram yapıldığında EBA’da her şey görünüyor zaten,bu talimatlar neyin nesidir...

————

TALİMATIMDIR.

ARKADAŞLAR YAPTIĞİMIZ TOPLANTI DA BİZLERDEN YAPMAMIZ İSTENEN BİR TAKIM FAALİYETLER VAR BUNLAR KISACA ŞÖYLE.1 ÖĞRETMEN ATOLYELERİNİ TAKİP EDECEĞİZ. 2  GÜNLÜK BELLİ SAYIDA ÖĞRENCİYE ULAŞACAGİZ GÜNLÜK ULAŞTIĞIMIZ ÖĞRENCİLERİN HANGİ SINIFTA OLDUĞU GÜNDE KAÇ ÖĞRENCİYE ULAŞTIĞİMİZI YAZACAĞİZ ÖĞRENCİ İSİMLERİ DE YAZILACAK.3 DERSİNE GİRDİĞİMİZ ÖĞRENCILERLE GÜNLÜK HANGİ ÇALIŞMALARI YAPTIĞIMIZI YAZACAĞIZ.4 ÖĞRENCILERİMİZDEN SANAL EĞİTİME ULAŞAMAYANLARA  GÜNLÜK  ÇALIŞMALARI FOTOKOPİ  İLE ULAŞTIRACAKSINIZ.BURADA GÜNLÜK CALİŞMALARDA KULLANDIĞINIZ ÇALIŞMALARI OKULA MAİL ATARSANIZ,ÖĞRENCİLERİN ADLARINI VE TELEFONLARINI YAZARSANIZ BİZ ÇIKTI ALIP ULAŞTIRABİLİRİZ.ARKADAŞLAR BU ÇALIŞMALARI SINIF REHBER ÖĞRETMEN LERİ ARACILIĞYALA YAPARSANIZ, ONLAR TELEFON VE ULAŞILAMAYAN ÖĞRENCİLERİ BELİRLER VE OKULA GÖNDERİRLER.. 5 ÖĞRETMEN ATÖLYELERI İL MEM İN SAYFASINI TAKİP VE ORADAKİ ETKİNLİKLERİ İZLEMEMİZ İSTENİYOR.BU CUMARTESİ HAMZA AYDOĞDU VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZÜN  İL MEM İN INSTEGRAM SAYFASINDA 21.30 DAKİ SÖYLEŞİYİ İZLEYELİM. ARKADAŞLAR SİZDEN GELEN GÜNLÜK RAPORLARI BEN AJANDAYA GÜN GÜN NOT EDECEĞİM İSTENİRSE GÜNLÜK İSTENİRSE GÜN AŞIRI İLÇE MÜDÜRÜNE RAPOR HALİNDE SUNACAĞIM.BİLGİ GÖNDERMEYEN ÖĞRETMENİN İSMİNİN KARŞISI BOŞ OLARAK RAPOR EDİLECEK.BANA BUNLARI HATIRLATMAK ZORUNDA BIRAKMAYACAĞINIZI,UMUYOR VE DİLİYORUM.NOT İSTEKLER İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZÜN İSTEKLERİDİR.ALDIĞIM NOTLARI İNCELEYECEĞİM EKSİK VARSA BİL AHARE SİZLERE ULAŞTIRIRIM İNŞALLAH.HEPİNİZIN BU KONULARDA HASSAS DAVRANACAĞINIZI DÜŞÜNÜYOR HAYIRLI RAMAZANLAR VE  İYİ GECELER DİLİYORUM.NOT VATSAP GURUBUNDA OLMAYAN ARKADAŞLAR VARSA BU MESAJI ILETİN.BU ÇALIŞMALAR TÜM ÖĞRETMENLERİ KAPSIYOR.HERKES BU ÇALIŞMALARI YAPACAKTIR.

 
Günün Diğer Haberleri