Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni tedbirleri açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüse karşı alınan yeni tedbirleri açıkladı. Şehirlerarası seyahatler valilik iznine bağlandı, yurt dışı uçuşlar tamamen sona erdi.

SAĞLIK - 2020-04-03 21:18:14

Cumhurbaşkan Erdoğan, "Bu gece itibariyle ülkemizin 30 büyük şehri ile akciğer rahatsızlıklarının sık görüldüğü Zonguldak ilimizi belirli isitisnalar haricinde araç giriş çıkışına kapatıyoruz" dedi. Erdoğan ayrıca sokağa çıkma yasağını 20 yaş ve altına da geldiğini belirterek, "1 Ocak 2000 ve üstü tarihli doğumlularda tıpkı 65 yaş üstü gibi sokağa çıkamayacaktır" dedi. Erdoğan, pazar yerleri, marketler benzeri toplu alanlarda yarından itibaren maske takmanın zorunlu olacağını, sokakta sosyal mesafenin de en az üç adım olarak uygulancağını duyurdu.
 

Cumhurbaşkan Erdoğan, "Bu gece itibariyle ülkemizin 30 büyük şehri ile akciğer rahatsızlıklarının sık görüldüğü Zonguldak ilimizi belirli isitisnalar haricinde araç giriş çıkışına kapatıyoruz" dedi. Erdoğan ayrıca sokağa çıkma yasağını 20 yaş ve altına da geldiğini belirterek, "1 Ocak 2000 ve üstü tarihli doğumlularda tıpkı 65 yaş üstü gibi sokağa çıkamayacaktır" dedi. Erdoğan, pazar yerleri, marketler benzeri toplu alanlarda yarından itibaren maske takmanın zorunlu olduğunu duyurdu.Erdoğan, sokakta sosyal mesafenin de en az üç adım olacağını bildirdi.

Günün Diğer Haberleri