Sağlık Emekçilerine Bir Maaş İkramiye Verilsin!

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de koronavirüs ile mücadele tüm hızıyla ve titizliğiyle devam ediyor. Şüphesiz ki bu mücadelenin en bel kemiğini oluşturan sağlık personelleri, sağlık emekçileridir.

SAĞLIK - 2020-03-21 22:00:07

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de koronavirüs ile mücadele tüm hızıyla ve titizliğiyle devam ediyor. Şüphesiz ki bu mücadelenin en bel kemiğini oluşturan sağlık personelleri, sağlık emekçileridir. Türkiye iki gündür balkonlarına çıkarak, sağlık emekçilerini alkışlayarak, ampüllerini söndürüp yakarak onlara bir nebze olsun moral vermek ve teşekkür etmek istiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya'dan flaş bir çağrı geldi. CHP'li Kaya, sağlık emekçilerine 1 maaş tutarında ikramiye verilmesini ve  maske, koruyucu kıyafet gibi temel koruyucu ekiman eksiğinin giderilmesi için iktidara çağrıda bulundu.

Yıldırım Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Hanım da sağlık çalışanlarını alkışladı.Sayın Erdoğan çağrımızı duyun. Ne yapsak haklarını ödeyemeyiz ama tüm sağlık emekçilerine bir ücret tutarında ikramiye verelim; maske ve koruyucu kıyafet eksiğini giderelim. " ifadelerini kullandı.

Günün Diğer Haberleri