LİGLER ERTELENDİ

Gençlik ve Spor Bakanı liglerin ertelendiğini duyurdu

SINAVLAR - 2020-03-19 17:26:30

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, futbol, basketbol, voleybol federasyonları ve Kulüpler Birliği Vakfı başkanlarıyla ile Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü’nde (KYK) bir araya geldi. Toplantı sonrasında açıklama yapan Mehmet Kasapoğlu, tüm liglerin ertelenmesine karar verdiklerini açıkladı.

 

Bakan Kasapoğlu’nun açıklamasından satır başları şöyle:

Sağlık Bakanlığımıza bağlık operasyon merkezi var. Bilim Kurulu rehber. Olası senaryolara takip eden bir süreç var. Devletimizin tüm kurumları koordineli çalışarak önlemleri hayata geçirdi. Bu salgının üstesinden millet olarak el ele vererek üstesinden geleceğiz.

‘LİGLERİN ERTELENMESİNE KARAR VERDİK’

Geçen hafta Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki toplantıda da müsabakaların durumlarını masaya yatırmıştık, seyircisiz oynanması kararı almıştık. Seyircisiz oynama kararını en erken alan ülkeyiz. Tedbiren aldığımız bu karar koronavirüsün yayılım duruma çerçevesinde alınmıştı. Bu kararın güncellenmesi noktasında değerlendirilmesi söz konusu oldu. Dün Cumhurbaşkanımızın katılımında toplantı oldu. Pek çok karar alındı. Liglerin ertelenmesine hep birlikte karar verdik

Günün Diğer Haberleri