6 Ocak kar tatili var mı?

Yoğun kar yağışının etkisini arttırdığı illerde ulaşımda sorunlar yaşanmaya başlıyor. Veliler ve öğrenciler kar tatili var mı?

EĞİTİM - 2020-01-05 21:51:22

6 Ocak kar tatili var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar merakla takip ediliyor. Erzincan, Erzurum, Sivas ve Bingöl'de kar yağışı etkisini sürdürüyor. Yoğun kar yağışının etkisini arttırdığı illerde ulaşımda sorunlar yaşanmaya başlıyor. Veliler ve öğrenciler kar tatili var mı? sorusunun cevabını araştırmaya başladı. İşte 6 Ocak kar tatili var mı? Yarın okullar tatil mi? Valilik açıkladı mı? Merak edilen detaylar haberimizde

KAR TATİLİ OLAN İLLER HANGİLERİ? (6 OCAK PAZARTESİ) 
 
ADIYAMAN 
Cumhuriyet Ortaokulu ve Askerhan İmam Hatip Ortaokulu ile Taşdamlar, Korucak, Fatihan köyü ilkokulunda 6 Ocak Pazartesi eğitim öğretime ara verildiğini bildirildi.

Adıyaman'ın Sincik ve Çelikhan ilçesinde taşımalı eğitim yapan okullar ile bazı köylerdeki okullarda eğitime yarın ara verildi.
- Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, ilçe merkezinde akşam yoğun kar yağışının etkili olduğunu söyledi.
Kar kalınlığının bir metreyi geçtiğini ifade eden Aydın, ilçe merkez ve taşımalı eğitim veren tüm okulların yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edildiğini belirtti.
- Çelikhan ilçesinde de olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı köy okulları ile taşımalı eğitim yapan okullarda eğitim öğretime 1 gün ara verildi.


 
SİVAS 
Sivas'ın İmranlı ilçesinde kar nedeniyle okullar bir gün tatil edildi.
Sivas'ta İmranlı ilçesi Kaymakamlığı, etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle, okulları 6 Ocak Pazartesi günü 1 gün süre ile tatil etti.

Günün Diğer Haberleri