MÜDÜRDEN ÖĞRETMENLERE SKANDAL TALİMATLAR

Okul Müdüründen Sözleşmeli Öğretmenlere skandal talimatlar

EĞİTİM - 2019-11-30 10:14:40

Şırnak Silopi Kız İmam Hatip Lisesi okul müdürü Sözleşmeli öğretmenlere yazdığı yazı ile gündem oldu.Okul Müdürü sözleşmeli öğretmenlere müdüre selam vermek zorunludur,kasten verilmediğinde gerekn işlemler yapılır,ergen gibi davranmayın,rica etmek emirdir itiraz etmeden yerine getirin gibi emir cümleleri içeren talimat yazısı çıkardı.

Türk Eğitim Sen Genel Sektereri Musa Akkaş'ın twitter hesabından duyurduğu ve sözleşmeli öğretmenleri aşağılayıcı ifadeler içeren yazı kamuoyundan tepki aldı.

Eğitim haberci notu:Bu yazı göstermiştirki liyakat sahibi olmayan,belirli bir sınav ve tecrübeye bakılmaksızın sadece yandaş sendika üyesi olarak sözlü mülakatla tanan okul müdürleri kendilerini KRALDAN ÇOK KRALCI sanmaktadırlar.

Öğretmenin kadrolusu sözleşmelisi ücretlisi olmaz.Öğretmen Öğretmendir.Müdüre hatırlatmak isteriz o öğretmenler kamu adına görevlerini yapan en az dört yıllık üniversite bitirmiş birçok Kpss,alan,staerlik gibi sınavları geçmiş ülkemizin öğretmenleridir.Sizin yaptığınız görevde sadece ikinci bir görevdir sizde sonuç olarak bir öğretmensiniz!!!

Okul müdürünün skandal talimat listesi,

Günün Diğer Haberleri