BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK ONUR ÖDÜLÜ NİYAZİ ALTUNYA’YA VERİLDİ

Antalya Şubemizin 11.’sini düzenlediği Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü bu yıl, ilk Eğitim-İş’in Kurucu Genel Başkanı Niyazi Altunya’ya verildi.

SENDİKA - 2019-11-26 18:44:30

Ödül töreni, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, Antalya Nazım Hikmet Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Törene, Genel Başkanımız Orhan Yıldırım, Genel Sekreterimiz Ebru Sungar, Genel Mali Sekreterimiz Hüseyin Kara, Konfederasyonumuz Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Mehmet Balık, Antalya Şube Başkanımız Fatin Iltar ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara 3 No’lu Şube Başkanımız Doğan Dağdelen, Antalya ADD Şube Başkanı İbrahim Daş, çok sayıda davetli ve üyelerimiz katıldı.

Öğretmenlerden oluşan müzik grubu Mavidüş’ün konseri ile başlayan programda emekli olan öğretmenler ile vefat eden sendika üyesi öğretmenlerin yakınlarına onur ve teşekkür plaketi takdim edildi.

Genel Başkanımız Orhan Yıldırım, her yıl Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Cumhuriyet devrimleri ve kazanımlarına sahip çıkan, ülkesinin ve milletinin birliğinden yana olan, kamuoyunda bu tavır ve tutumlarıyla öne çıkmış, örnek olmuş aydın, ilerici ve çağdaş isimlere, Antalya Şubemizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde “Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü” verdiğini vurguladı ve bu yıl, bugüne kadar ülkemizin eğitim politikalarında etkili olan, ulusal ve çağdaş eğitimi bir politika haline getiren Eğitim-İş ilk kurucusu, eğitim emekçisi Dr. Niyazi Altunya’ya bu ödülün verildiğini söyledi.

Altunya’ya ödülünü Genel Başkanımız Orhan Yıldırım, Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Mehmet Balık ve Antalya Şube Başkanımız Fatin Iltar verdi.

 

Günün Diğer Haberleri