Etkinliklere Henüz Ulaşılamıyor!

2019-2020 Eğitim Öğretim yılının ilk ara tatili başlangıcında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 81 ilde eğitime ara vermiyoruz demişti. Ancak bakanın vaat ettiği 81 ilde etkinlik sözü hedefine ulaşmamış gözüküyor.

EĞİTİM - 2019-11-15 18:36:18

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bu yıl ilk defa yapılacak ara tatiller öncesinde twitterdan paylaşım yaptı.Selçuk yaptığı videolu paylaşımda ara tatillerin eğitime ara vermek olmadığını,öğrenciler için  etkinlikler ile dolu bir hafta planladıklarını belirtti.Bakan aratatil.meb.gov.tr adresinde oluşturulan sitede tüm illerin harita üzerinde bir haftalık etkinliklerin bulunduğunu belirtti.Ara tatilin başladığı bu saatlerde harita üzerinde yaptığımız incelemede bir çok İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin etkinlikleri siteye eklemedikleri ortaya çıktı.Milli Eğitim Bakanının öğrenci ve velilere yönelik videolu paylaşımına rağmen İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin etinlikleri neden yükleyemedikleri anlaşılamadı.

Etkinlikleri yükleyen İl Milli Eğitim Müdürlükleri ise etkinliğin yeri saati tarihi hangi öğrencileri kapsadığı gibi bilgileri ayrıntılı olarak veremedikleri görüldü.

Günün Diğer Haberleri