İl İçi Özür Grubu Mağduru Öğretmenlere Talip Geylan'dan Destek

İl İçi Özür Grubu Mağduru Öğretmenlere Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan twitter üzerinden paylaştığı mesaj ile destek verdiğini açıkladı.

EĞİTİM - 2019-10-01 20:28:42

Milli Eğitim Bakanlığında görev yapan kadrolu öğretmenler eşleri ile aynı yerde görev yapmalarına rağmen aralarındaki yüzlerce kilometre yüzünden mağduriyet yaşamaktaydı.Öğretmenler yaşadıkları mağduriyeti twitter üzerinden duyurmak için bir başlık açtılar.#KADROLUILICIOZURGRUBUMAGDUR başlığı altında sorunlarını dile getiren öğretmenler Twitter'da geçtiğimiz gün gündemin ilk sırasında yer aldılar.

İl içi özür grubu öğretmenlerin sesini ilk olarak Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu duydu ve twitter üzerinden mesaj yayınladı.Aydoğdu mesajında;İl içi nakil  bekleyen takipçisine yönelik Aydoğdu, Çalıştay yapacaklarını, 2 hafta içinde çözüm bulmaya çalışacaklarını belirtti.

Kadrolu öğretmenlerin il içinde eşlerinden ailelerinden uzakta,her gün yüzlerce kilometre gidiş geliş yapmaları sorununa Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan'da sessiz kalmadı ve twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.Geylan mesajında mağdur öğretmenlerin yanında olduklarını,il içi özür grubu mağdurlarının sorununun çözümü için Türk Eğitim Sen olarak çalışmalar yaptıklarını,bakanlığın düzenleyeceği çalıştaya katkı vereceklerini söyledi.

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan'ın bu mesaları il içi özür grubu mağduru öğretmenler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan'ın twitter'da paylaştığı mesajları

Günün Diğer Haberleri