ZEKA OYUNLARI ÖĞRETİCİLİĞİ SERTİFİKA TÖRENİ

Eğitim İş Kocaeli 1 Nolu Şube tarafından düzenlenen zeka oyunları kursu bitiminde sertifika programı düzenlendi

SENDİKA - 2019-09-14 12:59:40

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk “ülkemizi gerçek hedefe gerçek mutluluğa kavuşturmak için iki orduya ihtiyaç vardır. Birisi vatanımızı kurtaran asker ordusu diğeri de ulusumuzun geleceğine yön veren irfan ve bilim ordusudur.” 

            Ancak son yıllarda siyasal iktidar tarafından bilinçli olarak uygulanan eğitim politikalarıyla eğitim sistemimiz ve öğrencilerimiz her geçen gün laik ve bilimsel eğitimden uzaklaştırılmaktadır. 

            Milli Eğitim Bakanlığı, eğitim sistemimizin sorunlarına çözüm önerileri sunmak, eğitimin kalitesini arttırma çalışmaları yapmak yerine öğretmen odalarının tasarımı, öğretmenlerin giyeceği önlüğün modellerini, okullarda çalınacak zillerin melodisiyle ilgilenmektedir. 

Ancak şartlar ne olursa olsun Eğitim İş yönetici ve üyeleri ile birlikte laik, bilimsel, çağdaş, demokratik, ulusal eğitim ve çocuklarımızın geleceği için var gücümüzle çalışmaya devam edecektir.

Şubemiz bünyesinde açılan üye öğretmenimiz Tuğba TOPAL’ın yürütmüş olduğu Akıl ve Zeka Oyunları kursumuzu başarıyla tamamlayan üyelerimize bugün sertifikalarını takdim ettik. 

Bugün öğretmenlerimizin aldığı sertifikalarla okullarda okuyan, düşünen, soran ve sorgulayan nesiller yetiştirebilmek için bir adım daha atıyoruz. 

Günün Diğer Haberleri